Ofring

Du rekker ut din hånd til mennesker i nød, med dine ofring donasjoner hvert år. I nært samarbeid med våre internasjonale partnere vil dine donasjoner, som blir gitt i henhold til islamske retningslinjer, komme mennesker i nød til gode– uavhengig av deres religion og opprinnelse!

Read More

Ramadan

Mens mange mennesker har rikelig tilførsel av mat og vann under denne måneden, er det stor matmangel i fattige land, spesielt under fastemåneden. Som Hjelp en Trengende Hånd, har Ramadan alltid vært et viktig prosjekt for å skaffe bistand til mange deler av verden uten forskjellbehandling basert på språk, religion eller etnisitet. Hvert år gjør dine sjenerøse donasjoner det mulig for oss å hjelpe tusenvis av mennesker som venter på en hjelpende hånd.

Read More

Rent Vann

Rent vann kan være et vanlig element i våre liv, men det er fortsatt 1 milliard mennesker som ikke har tilgang til dette. Visste du at rent vann fremdeles er en av dagens største kriser? Vann er menneskets primære behov. Uten den blir alt en risikofaktor. Den som er mest utsatt er de fattige, syke og spesielt kvinner og barn. Hvert 2. minutt dør et barn på grunn av urent vann.

Read More

Lindre sult verden over

Jordkloden produserer nok mat til å gi mat til alle 8 milliarder mennesker, men likevel sulter for tiden 815 millioner på grunn av mangel på ressurser, en ekstremt ujevn fordeling av inntektene i verden, og konflikter innen visse land. Ifølge Verdens matvareprogram går 66 millioner barn sultne på skolen i utviklingsland, med 23 millioner bare i Afrika. Underernæring er årsaken til nærmere halvparten av alle dødsfall blant barn under fem år − 3,1 millioner barn hvert år.

Read More