Ramadan

Hvert år gjør dine sjenerøse donasjoner det mulig for oss å hjelpe tusenvis av mennesker som venter desperat på oss.

Ramadan er en av de viktigste høytidene i den islamske kalenderen, og den markerer måneden da Koranen ble åpenbart for profeten Muhammed. Men Ramadan handler ikke bare om faste og bønn. Det er også en måned for å dele og gi tilbake til samfunnet, spesielt til de som trenger det mest.
I vår veldedige organisasjon har vi som mål å hjelpe de som er rammet av fattigdom og matmangel, spesielt i Ramadan. Vi tror at vi alle har en rolle å spille i å skape en rettferdig og inkluderende verden. Derfor oppfordrer vi alle til å gi litt av det de har til overs, og bidra til å gjøre en forskjell i livet til de som trenger det mest.
I løpet av Ramadan vil vi dele ut matpakker og måltider til de som sulter, og vi vil også tilby andre former for støtte og hjelp til dem som trenger det. Vi håper at du vil bli med oss i denne kampanjen, og støtte oss med din tid, energi og økonomiske ressurser.
Takk for at du vurderer å støtte vår organisasjon i denne viktige måneden. Vi håper at du vil følge med på våre kampanjer og prosjekter, og bli en del av vår fellesskap som jobber for en bedre verden for alle.

Som Hjelp en Trengende Hånd,  Ramadan har alltid vært et viktig prosjekt for oss og vi skaffer bistand i mange deler av verden uten å diskriminere på grunnlag av språk, religion eller rase. Hvert år gjør dine sjenerøse donasjoner det mulig for oss å hjelpe tusenvis av mennesker som venter desperat på oss.

WhatsApp Image 2023-03-28 at 11.35.29 (1)