Ofring

Ofring

Velkommen til vår Kurban Donasjon-side på Hjelp en Trengende Hånd. Vi er dypt engasjert i å hjelpe trengende over hele verden, og særlig i Afrika. Hvert år organiserer vi kurban donasjoner som en del av vår humanitære innsats.

 

Vi strekker ut en hjelpende hånd til Nigeria for å være en kilde til håp i anledning Ofring Eid . I et land hvor tusenvis av mennesker kjemper mot vanskeligheter, kommer vi sammen med deres offergaver for å berøre deres liv og dele deres glede.

Deres kurbanbidrag utfordrer sult, fattigdom og håpløshet. Ved å delta i denne hjelpekampanjen kan dere gi håp til familier som trenger det, bringe tilbake smil og berøre deres liv.

Gjennom deres støtte planter vi frøene av godhet og starter en endring sammen.

 

Din generøse donasjon går til innkjøp og slakting av dyr i overenstemmelse med islamsk praksis under Eid al-Adha, også kjent som Kurban Bayramı. Kjøttet distribueres deretter rettferdig til trengende familier, slik at de også kan delta i feiringen.

 

Men det handler ikke bare om å dele ut mat. Det handler også om å dele kjærlighet, omsorg og solidaritet. Med ditt bidrag gir du mer enn bare et måltid - du gir håp til de som mest trenger det.

 

For å bidra, klikk bare på donasjonsknappen og følg instruksjonene. Hver eneste krone teller, og vi forsikrer deg om at din donasjon vil bli brukt effektivt for å nå ut til så mange mennesker som mulig.

Takk for at du velger å hjelpe gjennom Hjelp en Trengende Hånd. Din godhet og generøsitet bidrar til å gjøre verden til et bedre sted.

 

Takk for bidraget!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *